akár 250 mbit/s optikai internet
Iroda ismertetése
Irodaházunk kis- és középméretű (19-54 m2) irodahelyiségeket kínál rövid és hosszú távú bérletre egyaránt. Hosszabb távú együttműködés esetén egyedi igények kialakítására is van lehetőség.

Az irodaházban két típusú iroda található:
- Normál iroda (B kategória) 2200 Ft+ ÁFA/m2/hó rezsivel;
- Klimatizált iroda (B+kategória) 2400 Ft+ ÁFA/m2/hó rezsivel;

Ezek az árak a teljes rezsiköltséget tartalmazzák. Kauciót nem kérünk!

Az irodáink többsége beépített szekrénnyel, kézmosóval ellátott.

Minden irodánk telefon és internet elérési lehetőséggel rendelkezik. Ügyfeleink a T-com, UPC és a Net-portál szolgáltató hálózatai között választhatnak.

Irodaházunk négy szintes, az irodák kényelmes elérését központi lift teszi lehetővé.

Bérlőink számára 28 fős konferencia terem projektorral, flipchart táblával felszerelve havonta egyszer ingyenesen, egyéb alkalmakkor kedvezményesen igénybe vehető.

Irodaházunk előtt 100 férőhelyes INGYENES magánparkoló várja bérlőinket és az ő ügyfeleiket is. Igény esetén zárt parkolás is megoldható. Több biciklitároló is várja a két keréken érkezőket.

Irodaházunk a nap 24 órájában várja bérlőit – mikrochipes beléptetőrendszerünkkel bármikor beléphet és működtetheti vállalkozását. Székhely és telephely bejelentésre egyaránt alkalmas.

A biztonságról portaszolgálat, riasztórendszer és 24/7 videókamerás megfigyelés gondoskodik.

Büfénkben a nappali órákban vehet valami harapnivalót vagy egy frissítőt.
A minden szinten megtalálható teakonyhákban pedig akár maga is megfőzheti kedvenc kávéját vagy megmelegítheti az ebédjét.

Mindez a belvárostól autóval 10 percre a Kassai út és a 4-es főút találkozásánál. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthetőek vagyunk – a 2,3 trolibusz és 23,24-es buszok folyamatos járataival a város bármely pontja elérhető fél órán belül.